REMERS I ENTRENADORS CATALANS SON RECONEGUTS PER LA FEDERACIÓ ESPANYOLA DE REM A LA SEVA GALA ANUAL

28/03/2022
FCR

La Federació Espanyola de Rem va celebrar la Gala del Rem Espanyol 2021, la nit del dissabte 26 de Març, al Club Nàutic Sevilla.

La Federació Espanyola de Rem va celebrar la Gala del Rem Espanyol 2021, la nit del dissabte 26 de Març, al Club Nàutic Sevilla. Dotze categories van premiar el treball d'esportistes i institucions vinculades al rem, destacant-ne el reconeixement als olímpics i paralímpics que van acudir a Tòquio l'estiu passat. La vegada amb més embarcacións classificades en els JJOO, sumant un total de cinc.

 

El rem espanyol va tornar a vestir-se de llarg en la seva tretzena gala del rem nacional. Aquesta és la cita anual en què la Federació Espanyola de Rem premia els remers i entitats més destacats de la temporada anterior. L'acte va homenatjar l'esforç, la dedicació i els èxits dels remers, tècnics, clubs i altres institucions i organismes que van ressaltar durant la temporada 2021. El president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, també hi va ser present.

 

Els diplomes olímpics i paralímpics a Tòquio 2021: Javier García, Jaime Canalejo, Manel Balastegui, Caetano Horta, Aína Cid, Virginia Díaz i Javier Reja van ser els premiats més notoris en aquesta edició. També es va aplaudir el quatre sense juvenil, que es va proclamar campió del món de la categoria l'agost passat.

 

“Avui celebrem la feina i els èxits dels nostres esportistes, en què va ser un any complicat i amb incerteses. Però també la tasca d'altres perfils necessaris a l'esport, com són els nostres entrenadors, els veterans, les referents femenines, el futur del rem i el paper d'institucions que fan possible que el nostre esport creixi i els resultats dels nostres remers arribin”, va compartir Asunción Loriente, presidenta de la Federació Espanyola de Remo, a l'inici de l'esdeveniment.

 

 

 

Llistat complet de premiats catalans:

 

Remers i remeres: Aina Cid i Centelles, Manel Balastegui Riguillo.

Promesa: 4- Juvenil Campió del Món: El català: Eric Pastor Estrada, amb els seus compants: Pablo Moreno Salguero, Juan Miguel Palomino Goenechea i Jorge Flavio Knabe García

Rem Femení: 4x Veterà Femení de C.N. Tarragona: Glòria Queralt, Lurdes Torrell, Andrea T. Mazzanti, Maria Misericòrdia Vilallonga

Rem Veterà: Genaro Pérez Suárez

Trajectòria: Sinuhé Pérez Mayoral

Entrenadors: Daniel Rodríguez Verdú, Javier González Nieto i Carles Grabulosa, Aguilera.

Menció especial 4+PR3: Amb la catalana: Josefa Benítez Guzmán i els seus companys. Estíbaliz Armendáriz ZubillagaEnrique Floriano MillánVerónica Rodríguez i Jorge Pineda Matabuena.