Nationale-Nederlanden amb el REM

28/04/2018

Descomptes ÚNICS en diferents assegurances

Els amics de Nationale-Nederlanden, mijançant el seu agent i remer, en Christophe Portes, proposa ajudar-nos a dissenyar un PLA FINANCER que ens permiti aconseguir els nostres objectius, ajustat sempre a les nostres necessitats i en base a les NOSTRES expectatives d'estalvi, inversió i seguretat. Es tracta d'una eina anomenada AdN que ens ajuda a planificar el nostre futur.
 
A més, com a REMERS, ens proporciona uns DESCOMPTES ÚNICS i durant tota la valilesa de la pòlissa, si contractem abans del 31 de MARÇ del 2019, algun d'aquest productes:
* 30% dpte al contractar "LiderPlus Accidentes". Una assegurança contra accidents que cobreix defunció, invalidesa permanent, total o, en cas d'invalidesa permanent, parcial, un percentatge del capital assegurat.
cleardot.gif
* 20% dpte al contractar "Contingo Autónomo".  Una assegurança per a professionals amb àmplies cobertures en cas d'incapacitat laboral temporal, invalidesa permanent, absoluta i defunció. De manera addicional, es 
podrà contractar una assegurança d'hospitalització i indemnització per hospitalització i/o una assegurança dental, de la mà de Cigna, companyia lider mundial en assegurances de salut.  
 
Contacte amb el Christophe Portes 
(remer del Club de Rem Olímpic de Barcelona)
Telèfon: 651629775