El pantà de Rialb, nova seu del rem?

06/04/2017

LA FEDERACIÓ CATALANA DE REM APOSTA PEL PANTÀ DE RIALB
Avui, dia 6 d’abril, representants de la Federació Catalana de Rem, entre ells Xavi Boix i Sinuhé Pérez com a vicepresidents, Dani Rodríguez, com a director tècnic i Àlex Moya, secretari de la Federació, han realitzat una jornada de familiarització de la modalitat de rem a l’embassament de Rialb.
Des de la Federació Catalana de Rem es pretén externalitzar i implantar la pràctica del rem a altres indrets de Catalunya, més enllà dels grans referents com poden ser Banyoles i Amposta. La pràctica del rem requereix, entre altres, uns 2.200 metres de longitud en línia recta, per la qual cosa, l’embassament de Rialb compleix de bon tros aquests paràmetres.
L’objectiu de la jornada, a banda d’explorar la làmina d’aigua amb el rem, ha sigut conèixer les oportunitats i l’impacte econòmic que podria tenir la pràctica d’aquesta modalitat esportiva a l’embassament de Rialb i ja se n’ha programat una jornada de portes a obertes a l’embassament pel proper mes de juny, que es complementarà amb activitats recreatives i esportives de la zona.
A la jornada també hi han assistit representants del Consorci Segre Rialb, com la mateixa presidenta, Cristina Barbens, alcaldessa de Bassella i altres alcaldes, com Miquel Sala, alcalde d’Oliana i Àngel Villarte, alcalde de Tiurana.