Ct. Espanya Llaüt Mediterrani, 27 i 28 de maig Tarragona

28/05/2017

Resultats i fotos

El Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani  celebrat a Tarragona va ser un magnífic  espectacle de competició  i festa.

El Reial Club Nàutic de Tarragona i el Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils es van unir i esmerar per a què aquest campionat fos recordat per la seva bona organització.

El gran número de participants en el campionat van fer que aquesta edició fos la de més participació en número de participants i amb clubs. Andalusos, valencians,catalans, gallecs,  càntabres , murcians i  bascos van prendre part en aquest campionat..

Des del dissabte al matí les mànegues es van anar celebrant amb tota normalitat i durant la jornada del dissabte es van definir els participants de les finals per la jornada del diumenge.

Les finals, com era d’esperar van estar molt disputades i les diferents aficions es van bolcar en animar als seus respectius clubs . Molt d’esforç per part de tots els participants fins a l’última palada, campions i no classificats per les finals, però tots units en un gran final de campionat  per agermanar aficions amb la festa organitzada abans de l’entrega de premis i marxar cap a casa  amb la sensació d’haver gaudit d’un gran campionat.

Consulta aquí els resultats

Fotos del Campionat

Per veure la normativa cliqueu aquí

Per descarregar el full d'inscripció mireu el document adjunt