7ª Regata LLiga Catalana de Llagut, Lloret 4 de setembre

04/09/2016

L’última regata de la lliga Catalana de Llagut, ha servit per definir quins serien el equips campions  i més regulars d’aquesta temporada 2016.

Aquesta temporada les classificacions estaven més definides en la majoria de categories, només alguna errada greu de les embarcacions que lideraven la lliga fins al moment podria haver  donat un gir inesperat a les classificacions.

 La categoria de sènior fèmina era la que es preveia més emocionat i així va estar fins al final.  Les sènior fèmina del Capgrossos de Mataró s’emportarien el títol amb empat a punts amb el Club de Rem Sant  Cristina però els millors resultats aconseguits duran t l’any els hi donarien el títol.

En categoria sènior masculí va ser el Club Rem Santa Cristina el guanyador,  en veterà fèmina el Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils, que també va aconseguir el campionat en les categories de veterà masculí, juvenil masculí i infantil. En juvenil fèmina va ser el club local de Club Rem Pescadors qui es va proclamar campió i també va aconseguir un segon campionat amb la categoria de Cadet masculí, i per acabar en cadet fèmina va ser el Club Rem Badalona el que es va emportar el títol.

Gran regata per acabar la lliga!!, i aviat tota punt per iniciar la nova temporada.